Looking For Anything Specific?

Yunanistan'daki Yangın : Yunanistan Yangın Faciası: Hayvanlar da Zarar Görüyor - Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı:

Yunanistan'daki Yangın : Yunanistan Yangın Faciası: Hayvanlar da Zarar Görüyor - Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı:. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74… Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında 85 kişinin hayatını kaybettiği yangından kurtulanlar, yaşadıklarının şokunu atlatmaya ve hayata dönmeye çalışıyor. Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yangının kısa sürede çevreye yayıldığını anlatan.

Yunanistan yüksek mahkemesi, yangınlar için soruşturma açılması emri verirken, ölenlerin kimlik tespit çalışmalarına da başlandı. Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti. Yunanistan'daki yangın felaketinde ölü sayısı artıyor. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında 85 kişinin hayatını kaybettiği yangından kurtulanlar, yaşadıklarının şokunu atlatmaya ve hayata dönmeye çalışıyor. Uzmanlar, yangınların sebeplerine ilişkin olarak az yağışla gelen kuru havalara işaret ediyor.

Yunanistan yangın faciasının şokunu yaşıyor
Yunanistan yangın faciasının şokunu yaşıyor from cdnuploads.aa.com.tr
Yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının tanıkları, yaşadıklarını anlattı. Yangının başladığı pentelis bölgesinin belediye başkanı dimitris stergiou, thema. Yunanistan, tarihin en korkunç doğal afetinin ardından yaralarını sarmaya başladı… ölü sayısının 81'e yaralı sayısının ise 187'ye çıktığı yangın felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmaları başladı. 82 kişinin ölümüne yol açan yunanistan'daki yangına, yanan elektrik kablosunun yol açtığı belirlendi. 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının arkasında yunan itfaiyesinin zayıflığı yatıyor. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Yunanistan'daki yangın faciasının perde arkası. Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor.

Yangının kısa sürede çevreye yayıldığını anlatan.

Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti. Yunan itfaiye ekibi, orman yangınlarında ölü sayısının 79'a yükseldiğini açıkladı. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yangının kısa sürede çevreye yayıldığını anlatan. Yunanistan'daki yangın felaketinde ölü sayısı artıyor. Atina yakınlarında çıkan yangınlarda 23'ü çocuk 187 kişinin. Yangının başladığı pentelis bölgesinin belediye başkanı dimitris stergiou, thema. Uzmanlar, yangınların sebeplerine ilişkin olarak az yağışla gelen kuru havalara işaret ediyor. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki i̇nanıyorum ki, yangın oradan başladı. dedi. Yunanistan, tarihin en korkunç doğal afetinin ardından yaralarını sarmaya başladı… ölü sayısının 81'e yaralı sayısının ise 187'ye çıktığı yangın felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmaları başladı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74…

Yunanistan'da 82 kişinin ölümüne neden olan yangın faciasının çıkış nedeni belli oldu. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı. Uzmanlar, yangınların sebeplerine ilişkin olarak az yağışla gelen kuru havalara işaret ediyor. Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti. Yunanistan'daki yangın faciasının perde arkası.

Yunanistan'daki yangın faciasında bilanço ağırlaşıyor
Yunanistan'daki yangın faciasında bilanço ağırlaşıyor from www.yenicaggazetesi.com.tr
Yunanistan'da yangın | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının arkasında yunan itfaiyesinin zayıflığı yatıyor. Yunan itfaiye ekibi, orman yangınlarında ölü sayısının 79'a yükseldiğini açıkladı. Yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının tanıkları, yaşadıklarını anlattı. Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti. Yunanistan'da 82 kişinin ölümüne neden olan yangın faciasının çıkış nedeni belli oldu. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Yunanistan, tarihin en korkunç doğal afetinin ardından yaralarını sarmaya başladı… ölü sayısının 81'e yaralı sayısının ise 187'ye çıktığı yangın felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmaları başladı.

Yunanistan, tarihin en korkunç doğal afetinin ardından yaralarını sarmaya başladı… ölü sayısının 81'e yaralı sayısının ise 187'ye çıktığı yangın felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmaları başladı. Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir. Haberler gündem haberleri son dakika haber: En az 60 kişinin hayatını kaybettiği yangında, 157 kişi de yaralandı. Yunanistan, tarihin en korkunç doğal afetinin ardından yaralarını sarmaya başladı… ölü sayısının 81'e yaralı sayısının ise 187'ye çıktığı yangın felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmaları başladı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi. Yunanistan'da 82 kişinin ölümüne neden olan yangın faciasının çıkış nedeni belli oldu. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 74 kişi yaşamını yitirdi. Yangınlarda yüzlerce ev ve araç kül oldu. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Yunanistan greenpeace başkanı nikos charalambides, avrupa genelinde ve kuzey ülkelerinde. Yunanistan'daki yangın faciasının perde arkası.

Haberler gündem haberleri son dakika haber: Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının tanıkları, yaşadıklarını anlattı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi.

Son dakika haberleri... Şok ifadeler: 'Yunanistan'daki ...
Son dakika haberleri... Şok ifadeler: 'Yunanistan'daki ... from i.milliyet.com.tr
Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan orman yangınları kontrolden çıktı. Yunanistan'daki yangınlarda en az 80 kişi hayatını kaybetti. Yunan itfaiye ekibi, orman yangınlarında ölü sayısının 79'a yükseldiğini açıkladı. Yunanistan, tarihin en korkunç doğal afetinin ardından yaralarını sarmaya başladı… ölü sayısının 81'e yaralı sayısının ise 187'ye çıktığı yangın felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmaları başladı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi. Yangının başladığı pentelis bölgesinin belediye başkanı dimitris stergiou, thema. Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. Yurt dışı ziyaretini yarıda kesen başbakan alexis çipras.

'dallar ve yıkıntılar arabamıza çarpıyordu'.

Haberler gündem haberleri son dakika haber: Yunan itfaiye ekibi, orman yangınlarında ölü sayısının 79'a yükseldiğini açıkladı. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74… Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yunanistan'daki yangınlarda en az 80 kişi hayatını kaybetti. Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Yangının başladığı pentelis bölgesinin belediye başkanı dimitris stergiou, thema. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Yunanistan'da yangın | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Atina yakınlarında çıkan yangınlarda 23'ü çocuk 187 kişinin. Yunanistan'da doğu attika'da dün çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev ve arabayı kül etti. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Yunanistan yüksek mahkemesi, yangınlar için soruşturma açılması emri verirken, ölenlerin kimlik tespit çalışmalarına da başlandı yunanistan yangın. En az 60 kişinin hayatını kaybettiği yangında, 157 kişi de yaralandı.

Posting Komentar

0 Komentar